/kaldata.comGoogle обнови Google Maps, където добави редица нови полезни възможности за хората,

...
/kaldata.comGoogle обнови Google Maps, където добави редица нови полезни възможности за хората,
Коментари Харесай

В Google Maps се появи подробна информация за маршрутите и вградена музика

/kaldata.com

Гугъл обнови Гугъл Maps, където добави редица нови потребни благоприятни условия за хората, които постоянно пътуват в градовете.

Така да вземем за пример, в новия раздел  Commute  потребителят може да види всички тапи и трудности на своя всекидневен маршрут. Съответните уведомления се демонстрират още преди потребителят да излезе от вкъщи си или от работа. Засега тази функционалност работи единствено с Android. Благодарение на тази информация потребителят може да излезе малко по-рано или в точния момент да промени маршрута си, с цел да не закъснее.



Друг забавен миг е  проявлението на придвижването на градския превоз в действително време . Тази функционалност пресъздава придвижването на публичния превоз. От тази опция могат да се възползват жителите на 80 района от целия свят. В някои райони, като да вземем за пример Сидни, Гугъл Maps демонстрира даже и до каква степен цялостен е съответният рейс или друго транспортно средство. Тази функционалност последователно ще се появи и в другите райони.



И най-после, в Google Maps се появи  вградената поддръжка на музика . Тоест, при навигация, да вземем за пример в автомобила, във фонов режим може да се слуша музиката от Spotify, Apple Music или Гугъл Play Music, както и да се ръководи нейното възпроизвеждане, без да се влиза в главното приложение за стрийминг.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР